expositie_kunstlint
 

Kunstenaarscollectief @KunstLint met workshops, expositie en kunstwinkel

11 maart 2020 11:50  Redactie  1 reactie

Dertien kunstenaars uit Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn en Harmelen hebben zich verenigd in kunstenaarscollectief @KunstLint. Zaterdag 21 maart aanstaande zal dit gezelschap officieel van start gaan. Marieke Dubbelman, sinds 2005 bekend als ‘Vinex vrouwtje,’ zal het openingswoord voor haar rekening nemen waarna de bezoekers kunnen kennismaken met tal van kunstvormen. Zo zal werken met oliepastel, pastelkrijt, speksteen, keramiek en glas onder de aandacht worden gebracht. Ook zal er aandacht zijn voor de Sumi-e kunst, het zen-tekenen en modeltekenen.

Het bezoeken van de getoonde expositie is gratis, voor het eventueel bijwonen van workshops wordt een vergoeding gevraagd. Er zal gedurende de dag een kinderprogramma geboden worden, voor deze groep zijn ook workshops georganiseerd waarvoor bij deelname, een bijdrage van vijf euro wordt gevraagd. Voor meer informatie en aanmelden voor de workshops is Roos Wissink (ook via WhatsApp) bereikbaar op nummer: 0638010369

Het programma dat @KunstLint biedt strekt zich uit over het hele weekend. Zaterdag 21 en zondag 22 maart bruist het dus in Het Atelier aan de Alendorperweg 10A in Vleuten. Het nieuwgevormde kunstenaarscollectief wordt gevormd door: Cecile Reijnders: design, illustraties, Faranak Nourbakhsh: schilderen, Gera Leenman: schilderen, Gerda Glerum: keramiek en steen, Hannie Rieuwerts: aquarel, Ineke Out: schilderen, Ineke Smienk: glas, pentekeningen, Irene de Kroon: illustraties, Marloes Wijtsma: schilderen, Martha Goedings: schilderen, sumi e, Mathea Boogert: schilderen, Renata Nieuwenhuizen-Peek, steen en Roos Wissink: tekenen, schilderen.Advertenties:


1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website