vergroeining fietsboulevard in Leidsche Rijn
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Vergroening fietsboulevard

11 maart 2020 08:02  Redactie  Reageer

Vanaf de Parkpergola die deels het Máximapark omsluit, ligt over een paar kilometer uitgestrekt een zes meter brede fietsboulevard die uiteindelijk tot het Domplein in het oude stadshart van Utrecht leidt. Om de route meer allure te geven is begonnen met het vergroenen van het traject. Vele honderden haagbeuken worden geplant en op diverse markante punten worden bomen geplaatst die in de loop der tijd de fietsboulevard het uiterlijk van een lommerrijke laan moeten geven.

vergroeining fietsboulevard in Leidsche Rijn
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Lees ook:
Máximapark en Domtoren met elkaar verbondenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website