UVV Softbal meiden
 

Sportieve softbal meiden gezocht

12 maart 2020 14:39  Redactie  Reageer

Ben jij een meisje tussen de 9 en 14 jaar oud en op zoek naar een leuke sport? Meld je dan nu aan voor drie gratis proeftrainingen softbal bij UVV op sportpark de Paperclip.

Softbal is een superleuke teamsport waarbij kracht, snelheid en spelinzicht worden gecombineerd. Tijdens de proeftrainingen maak je kennis met alle elementen van softbal, zoals het slaan, gooien en vangen van bal. Ook leer je de spelregels kennen. Wil jij weten hoe softbal werkt en in een leuk en gezellig team spelen dan heb je nu de kans. Wie weet zien we jou straks over de honken rennen, een homerun slaan of een mooie vangbal maken. Nieuwsgierig, meld je aan via ledenadministratie-honkensoftbal@asvuvv.nl

UVV Softbal meidenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website