Weerbericht voor donderdag 19 maart: Veel wolken

19 maart 2020 08:11  Redactie  Reageer

Vandaag is het bewolkt en kan er zelfs een beetje (mot)regen vallen. Het zal niet veel zijn. Het wordt een graad of 10, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht is het overwegend bewolkt en het kwik daalt naar een graad of 6, daarbij staat er een matige noordoostenwind. 

Vrijdag starten we grijs met mogelijk nog een beetje regen, maar gaandeweg de dag zal de zon toch wel wat meer kansen moeten krijgen. Het wordt maximaal 10 graden en er staat een matige noordoostenwind. In de nacht opklaringen en het kwik daalt naar waarden rond het vriespunt. Aan de grond vriest het enkele graden.

In het weekend is het vrij zonnig en het kwik stijgt naar een graad of 10, daarbij zal het voor het gevoel wel kouder aanvoelen! Er staat een matige tot vrij krachtige oostenwind. In de nacht en ochtend kan het licht vriezen.

Na het weekend zal het in eerste instantie nog zonnig blijven met overdag 10 graden en in de vroege ochtend vriest het licht.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website