coronoavirus_verspreiding_foto_Martin_Sanchez
 Foto: Martin Sanchez

Ben jij thuis aan het (huis)werk? Hoe kom jij de komende weken door!?

21 maart 2020 09:01  Redactie  Reageer

Nederland maakt één van haar moeilijkste periode door. Horeca, verenigingen en scholen zijn gesloten. Kinderen kunnen niet meer op bezoek bij opa en oma en missen hun vriendjes. Ook andere winkels sluiten langzaam de deuren en de mensen die thuis kunnen werken doen dat massaal, maar hoe ga jij daar mee om? Naast thuiswerken moet naast het remote werk ook nog eens op de kinderen gepast worden en moeten de kinderen ook remote de lessen volgen.

Wij zijn erg benieuwd hoe jullie dit allemaal doen. Laat ons inde reacties weten ​hoe jij erbij zit!Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website