Drummende man aangetroffen langs A12

Rijkswaterstaat keek vreemd op toen ze een man langs de A12 bij knooppunt Oudenrijn in de berm aantroffen. 

De vrouw werd namelijk helemaal gek van het gedrum van haar partner, waarop de man haar vroeg “Waar moet ik dan gaan zitten?” “Overal behalve hier.”, liet zijn vrouw weten. Hierop pakte de man zijn drumstel op, laadde deze in de auto en zocht de berm van de A12 op.

Weggebruikers hadden niet direct last van de man, maar leidde hen wel af. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat verzocht de man zijn biezen te pakken en hij stemde daarmee in. Het is onduidelijk waar de man op dit moment aan het drummen is. Hopelijk niet thuis, zullen zijn buren vast gedacht hebben. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.