Met-elkaar-voor-elkaar

Met elkaar voor elkaar: Steun aan lokale ondernemers, zorgvragers en de voedselbank

Rotaryclub Utrecht Fletiomare is een serviceclub met haar “wortels” inde regio Harmelen/Vleuten/de Meern en ondersteunt regionale maatschappelijke en goede doelen, ook tijdens deze coronacrisis.

Veel ondernemers hebben het nu financieel zwaar, net als de voedselbanken. Ook voor kwetsbaren en ouderen in verpleegtehuizen is dit een moeilijke periode. De Rotaryclub heeft direct na de gedwongen sluiting van de horeca via Skype al drie mooie lokale acties op touw gezet en deze ook gefinancierd:

Van bloemist Bloemen van Ruben in Vleuten zijn 100 plantenbakjes gebracht naar woonzorgcentrum De Componist in Utrecht Terwijde, zorgcentrum de Vijverhof in Harmelen en verpleeghuis Rosendael in Utrecht Overvecht. Alle betrokkenen hebben laten weten blij te zijn met dit ‘mooi gebaar’.

  1. Restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen is normaal de thuisbasis voor de vergaderingen van de Rotaryleden. De Kloosterhoeve biedt nu de mogelijkheid om maaltijden te bestellen, die kunnen worden bezorgd of afgehaald. Aan 100 kwetsbare ouderen en alleenstaanden in de buurt zal een maaltijd van De Kloosterhoeve worden bezorgd.
  2. Van bloemist Bloemen van Ruben in Vleuten zijn 100 plantenbakjes gebracht naar woonzorgcentrum De Componist in Utrecht Terwijde, zorgcentrum de Vijverhof in Harmelen en verpleeghuis Rosendael in Utrecht Overvecht. Alle betrokkenen hebben laten weten blij te zijn met dit ‘mooi gebaar’.
  3. De Voedselbanken hebben geld nodig. Met de donatie van € 500,– die is gedaan aan Voedselbank Leidsche Rijn kunnen zij extra voedings- en levensmiddelen kopen. Elke bijdrage is welkom.

Zo zorgt Rotaryclub Utrecht Fletiomare met elkaar voor elkaar. En dat blijven we doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven