Uitslaande brand in nieuwbouwwoning Rijnvliet_1_foto_112mediautrecht

Video: Uitslaande brand in nieuwbouwwoning Rijnvliet

In een woning aan de Turkse Hazelaarstraat in de nieuwbouwwijk Rijnvliet is zondagavond brand uitgebroken in een woning. Omstreeks 20.40 uur rukte de brandweer uit die al direct de melding opgeschaald hadden.

Ter plaatse was er een uitslaande brand in een hoekwoning. De brandweer zette direct een blussing in. In de woning stond de meterkast in brand.

In de gang is veel brandschade zichtbaar en in de rest van de woning rookschade. Stedin is ter plaatse gekomen voor het afsluiten van de elektra omdat de meterkast deels is weggebrand. De brand veroorzaakte veel rook.

De brandweer heeft verschillende woningen gecontroleerd met verschillende metingen. Salvage is ter plaatse gekomen voor de afhandeling van de schade. Ambulance medewerkers hebben iemand gecontroleerd maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het TeamBrandOnderzoek heeft onderzoek gedaan naar de brand. Volgens omstanders zouden de bewoners er net twee weken wonen.

Update: De brandweer heeft een deur van de buren opgebroken om de woning te kunnen ventileren. Stedin heeft inmiddels de hoofdaansluiting van de woning losgekoppeld, hiervoor moest een gedeelte van de wijk een tijdje zonder stroom zitten. Vitens heeft de lekkage in de meterkast snel kunnen verhelpen.

Uitslaande brand in nieuwbouwwoning Rijnvliet_1_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Uitslaande brand in nieuwbouwwoning Rijnvliet_1_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Uitslaande brand in nieuwbouwwoning Rijnvliet_1_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Uitslaande brand in nieuwbouwwoning Rijnvliet_1_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.