Weerbericht voor maandag 30 maart: Enkele (winterse) buien.

Vandaag starten we koud met lichte vorst. Overdag is er een afwisseling van zon en wolken. Vanuit het noorden trekken er enkele buien over de regio. De buien kunnen gepaard gaan van hagel/natte sneeuw. Het wordt maximaal een graad of 8, maar in buien lager. Er staat een matige noorden tot noordwestenwind.  Vanavond en vannacht is het droog en volgen er opklaringen. Het koelt opnieuw tot waarden onder de nul.

Dinsdag is het zonnig en droog. Het wordt maximaal een graad of 8, daarbij staat er een zwakke noordoostenwind. Vanavond en vannacht wordt het opnieuw koud met minima van -3 graden. Er staat maar weinig wind.

Woensdag raakt het bewolkt vanuit het noorden. Het blijft wel droog. De temperatuur stijgt naar maximaal 10 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige noordwestenwind.

Donderdag ook veel bewolking, soms een beetje zon en een graad of 8. Er staat een matige zuidwestenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven