Help-Milan-vechten-tegen-ernstige-ziekte-NPC
 Milan uit Vleuten

Oproep: Help Milan vechten tegen ernstige ziekte NPC

31 maart 2020 10:04  Redactie  Reageer

Het coronavirus houdt ons allen erg bezig, maar we hebben toch besloten dat dit niet langer kan wachten. Hopelijk gaan de grenzen snel weer open.

Wij zijn Arno en Kim uit Vleuten. Ons zoontje Milan (3 jaar) heeft de ernstige stofwisselingsziekte: Niemann Pick type C. Een zeer zeldzame progressieve ziekte die ook wel kinder-Alzheimer wordt genoemd. Zonder medicijn zal Milan zijn vermogen verliezen om te bewegen, te praten, te eten en uiteindelijk zelfs om te ademen.

Milan kan behandeld worden in Amerika, maar daarvoor hebben wij eerst nog een grote financiƫle uitdaging voor de boeg. Help ons alsjeblieft mee om Milan een kans te geven, iedere kleine bijdrage brengt ons dichter bij behandeling!!

Dit bericht delen wordt ook ontzettend gewaardeerd šŸ™Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website