Weerbericht voor vrijdag 3 april: Wolkenvelden en wat zon. Weekend warmer!

Vandaag trekken er wolkenvelden van west naar oost over de regio, daartussen breekt ook af en toe de zon door. Het wordt maximaal 10 graden, daarbij staat er een zwakke west tot noordwestenwind. Vanavond en vannacht komen er nog enkele wolkenvelden voor, maar opklaringen krijgen meer de overhand en daardoor kan het in het nacht ook weer afkoelen naar waarden rond het vriespunt. De wind draait geleidelijk naar het zuiden, maar stelt niet heel veel voor.

Zaterdag start koud met temperaturen rond het vriespunt. Overdag schijnt eerst de zon nog geregeld, maar in de middag slibt het dicht met bewolking. Door de aanvoer vanuit het zuiden komt het kwik uit op een graad of 13, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidenwind.

Zondag is het zonnig en is het volop Lente. Het kwik stijgt mogelijk naar een graad of 20. 

De dagen daarna blijft het kwik tussen de 16 en 20 graden uitkomen. Op maandag kan er wel wat regen vallen,maar de dagen daarna blijft het droog.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.