pasen

Restaurant Zuiver opent drive-thru voor paasbrunch

Nu de horeca vanwege de overheidsmaatregelen rond het coronavirus ook tijdens de komende paasdagen gesloten blijft, zorgt Restaurant Zuiver ervoor dat iedereen ook dit jaar kan genieten van een uitgebreide paasbrunch. Vermijd de paasdrukte in de supermarkt en rij gewoon even door de drive-thru!

Met de paasdagen in het vooruitzicht, moeten de plannen van veel gezinnen door de overheidsmaatregelen worden omgegooid. Maar wie zonder al te veel moeite toch een heerlijke paasbrunch op tafel wilt hebben, heeft geluk. Restaurant Zuiver opent op 1e paasdag (zondag 12 april) de paasbrunch drive-in bij haar locaties in Utrecht en Amersfoort.

Chef koks Yvette Jasperse en Richard Boys hebben een paasbrunch samengesteld die op 1e paasdag ’s ochtends vanuit de auto, onder begeleiding van de vrolijke muziek van de Bubbels, kan worden opgehaald. De feestelijke brunch uit verse seizoensingrediënten en producten uit eigen streek, met onder meer uit hartige en zoete broodjes, kazen, vleeswaren, Hollandse aspergequiche, een gambacocktail met gerookte zalm en verse jus d’orange.

Mogelijkheid tot bestellen en alle informatie is te vinden op www.restaurantzuiver.nl/pasen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.