voetbal_foto_Tevarak_Phanduang

Gratis voetballen voor senioren bij V.V. De Meern

Vanaf volgend seizoen hoeven senioren die op zondag willen voetballen geen contributie te betalen om hun favoriete sport uit te oefenen. Tevens kan er op vrijdagavond getraind worden op het sportcomplex van V.V. De Meern.

V.V. De Meern wil op deze manier het zondagvoetbal in de regio stimuleren en het spelen op deze dag aantrekkelijk maken voor spelers die nu al lid zijn van V.V. De Meern en voor hen die dat graag willen worden. Gebruik maken van deze geweldige gratis mogelijkheid kan door een mail te sturen naar [email protected] Vermeld daarin je leeftijd, op welk niveau je speelt en (eventueel) van welke club je afkomstig bent.

Gratis voetballen bij één van de grootste clubs van Nederland? Wie wil dat nou niet.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven