Stadsbaantunnel_foto_hans_peter_van_rietschoten

Stadsbaantunnel vier weken afgesloten

Het brandveilig maken van de Stadsbaantunnel in Leidsche Rijn zal naar verwachting plaatshebben in augustus. De hele operatie zal naar verwachting vier weken in beslag nemen. De Stadsbaantunnel is sinds de opening meer dan eens afgesloten geweest voor alle verkeer, vanwege allerhande storingen of werkzaamheden om de tunnel veiliger te maken. De brandveiligheid is al meerdere keren aan de orde geweest en uitgebreid onderzoek, waarvoor de tunnel ook werd afgesloten, heeft ertoe geleid dat het project pas deze zomer van start zal gaan.

De eerste berichten waren dat in het najaar van 2019 of uiterlijk dit voorjaar, de klus geklaard zou kunnen worden. De werkzaamheden blijken na uitgebreid onderzoek toch ingrijpender dan in eerste instantie werd aangenomen. De start van de werkzaamheden in augustus zijn ook nog maar een voorlopige planning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].