Weerbericht voor vrijdag 10 april: Vrij zonnig

Vandaag is het vrij zonnig. Het kwik stijgt naar een graad of 18, daarbij staat er een zwakke tot matige oost tot noordoostenwind. Vanavond en vannacht is het licht bewolkt en het koelt af tot een graad of 5.

Zaterdag is het zonnig met vooral in de ochtend nog wat sluierbewolking. Het wordt een graad of 19, daarbij staat er een zwakke oostenwind. In de nacht is het helder en koelt af tot 6 graden, daarbij komt de wind uit het westen tot zuidwesten. 


Advertentie:

Zondag is er kans op een enkele bui, maar de zon schijnt ook geregeld, Het wordt dan nog 17 graden.

Maandag komt het kwik door een noordelijke stroming naar verwachting niet meer boven de 10 graden uit, verder zal de bewolking de overhand hebben.  Dinsdag ook koud met maximaal een graad of 10 en er is kans op een enkel buitje! Vanaf woensdag weer een overgang naar zacht lenteweer!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.