Wim van de Pol draait muziek voor bewoners Parkhof

Wim van de Pol draait muziek voor bewoners Parkhof

In deze bijzondere tijd waar oudere mensen hun huis niet uit mogen ontstaan bijzondere initiatieven voor deze bewoners. Zo kreeg Wim van de Pol, assistent beheerder bij buurtcentrum de Schakel het idee om met zijn hobby iets moois te doen.  Op donderdag 9 april jl. draaide hij gezellige muziek voor de bewoners van Woon- Zorgcentrum Parkhof/De Rijnhoven. Hij kreeg daarbij logistieke hulp van Bert Knijff, vrijwilliger bij de vervoersdienst van Wilinjebuurt en Wiel Schoonheim, sociaal beheerder bij DOCK Utrecht. Samen zorgden zij ervoor dat het plaats kon vinden. Wim zijn muzikale en animerende talent zorgde voor veel plezier bij de bewoners die mee kwamen dansen op hun balkons. 

1 gedachte over “Wim van de Pol draait muziek voor bewoners Parkhof”

  1. Wim van de pol

    Ik was samen Bert Knijf, Wiel Schoonheim en zijn persoonlijke fotograaf Reijer Deen van Deen fotografie met ons drieën hebben wij geholpen om de mensen een leuke middag te geven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven