Bestelbus verwoest door brand in De Meern_foto_112mediautrecht

Bestelbus verwoest door brand in De Meern

Rond 03.40 uur is in De Meern door een onbekende oorzaak een bestelbus in brand gevlogen. De bus stond geparkeerd op de Arne in de wijk Veldhuizen. Een buurtbewoner werd wakker en ontdekte de brand, deze hebben direct de brandweer en de buurman, die eigenaar is van het voertuig, gealarmeerd. Toegesnelde brandweer had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat voor duizende euro’s aan gereedschap verloren ging. 

De eigenaar van de bus is een zzp’er die een onderhouds bedrijf heeft. De eigenaar is erg blij dat het gereedschap bespaard is gebleven. Het gereedschap wordt deze ochtend uit het voertuig gehaald zodat deze door een berger afgesleept kan worden. 

De brandweer kon geen sporen vinden van brandstichting. De eigenaar vermoedT wel dat de brand is aangestoken maar geeft aan dat het niet te bewijzen valt.

De bus moet als verloren beschouwd worden.

Bestelbus verwoest door brand in De Meern_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.