restaurant_venster_raum_fotograaf-Cassander-Eeftinck-Schattenkerk

Digitaal dineren Groot succes

De inventiviteit van horecatijger en restauranteigenaar Daniël Lansbergen zou eigenlijk zo veel als mogelijk navolging moeten krijgen. Niet iedere horecaondernemer zal voor een draaiende camera instructie willen geven, maar dat het de moeite loont steekt de eigenaar van restaurant Venster op het Berlijnplein, niet onder stoelen of banken. 

Toen hij hoorde dat ook zijn zaak moest sluiten, besefte hij dat zijn koelingen vol lagen met eten. De ingrediënten die niet lang houdbaar zijn doneerde Daniël aan de Voedselbank, enkele verzorgingshuizen en studenten. Dat complete sluiting van de zaak enorme gevolgen heeft kan ook deze horecaondernemer pur sang, wel op zijn tien vingers natellen. Daarom ontwikkelde hij het concept ‘digitaal dineren’ en het slaat aan. Inmiddels hebben al tientallen thuis-chefs een restaurantmaaltijd bereid aan de hand van de instructies die Daniël hen via het videocommunicatie medium Zoom geeft. 

De ingrediënten voor het driegangen diner kunnen na reservering worden opgehaald bij Venster. Liever thuisbezorgd krijgen? Dat kan ook. Voor een luttele tweeëneenhalve euro extra wordt het aan huis bezorgd.

Daniël is als doorgewinterd horecaondernemer niet bij de pakken neer gaan zitten, maar bedient zijn gasten met topproducten waarvan op voorhand zeker is dat het daaraan niet zal liggen als de maaltijd niet aan de wens van de gasten voldoet.

Het digitaal dineren is nog geen dagelijkse kost, maar de vervanging voor het inmiddels ingeburgerde aanschuifdiner dat eens per maand plaatsheeft. Nu dus: “aanschuifdiner de Thuiseditie.”

Kijk voor reserveren of meer informatie op: https://vensterutrecht.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.