autorijden auto

Rijbewijskeuringen locatie Utrecht

Rijbewijskeuringen locatie Utrecht. Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen van onder andere senioren en beroepschauffeurs.

In verband met het COVID-19 virus hebben wij aangescherpte procedures om de keuringen veilig uit te voeren. Beroepschauffeurs die gekeurd moeten worden om te mogen blijven rijden kunnen direct online een keuring boeken via www.voor-keur.nl op zaterdag 25 april 2020 Locatie Utrecht Fysiotherapie Leidsche Rijn, Joan Miróstraat 9, 3544 NS Utrecht. Gratis parkeren in de buurt. Deze locatie zal regelmatig op zaterdag ochtend en woensdag avond keurdata beschikbaar hebben.

Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Het tarief voor een senioren B/E (75+) keuring is € 40,00. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Zodra u van het CBR uw keuringsverslagen ontvangen heeft, raden wij aan een afspraak te maken bij een arts die uw formulier digitaal via Zorgdomein kan invullen en terugsturen naar het CBR. Op deze locatie Utrecht wordt uiteraard gebruik gemaakt van dit digitale platform Zorgdomein.

1 gedachte over “Rijbewijskeuringen locatie Utrecht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.