bene_ladies_Team-met-Amy-Pieters-die-derde-werd_foto_hp_van_rietschoten
 Team met Amy Pieters die derde werd | Foto: Hans Peter van Rietschoten

Dit jaar geen BeNe Ladies Tour

22 april 2020 14:29  Redactie  Reageer

Als gevolg van het wereldwijd almaar door woekerende coronavirus zal de fameuze dameswieler wedstrijd, waar de wereldtop van het dames hardrijden aan de start verschijnen geen editie 2020 kennen. De organisatie van de BeNe Ladies Tour heeft daartoe na rijp beraad besloten. ‘Als organisatie worden geconfronteerd met te veel onzekerheden. Dit staat de voorbereiding behoorlijk in de weg’ is de strekking van het statement dat naar buiten is gebracht. De BeNe Ladies Tour zou voor de tweede maal op rij in het Máximapark starten.

De dagritten doen twee landen aan en in het veld van rensters zullen dertig nationaliteiten aantreden: “een ernstige rem om deze internationale rittenkoers voor de wereldtop in het vrouwenwielrennen op een veilige en verantwoorde manier te organiseren. Hierin willen we geen enkel risico nemen. De gezondheid van iedereen staat in deze tijden voorop.” Aldus de organisatie van de BeNe Ladies Tour in hetzelfde bericht.

De focus zal nu worden gelegd op de 2021 editie.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website