Oversteek-ter-hoogte-van-Hof-van-Amsterdam_foto_hp_van_rietschoten

Oversteek ter hoogte van Hof van Amsterdam

Opnieuw snelheidsbeperkende maatregelen bij winkelgebied Leidsche Rijn Centrum. De inmiddels tweede oversteek moet meer veiligheid bieden aan overstekend langzaam verkeer dat voorrang zal krijgen op snelverkeer.
Maandag 20 april is begonnen met de aanpak van de gevaarlijke oversteek van Hof van Amsterdam aan de rand van het winkelgebied, over de Grauwaartsingel. Evenals de verderop gelegen oversteek naar de Vaduzdijk zullen hier snelheidsbeperkende maatregelen worden getroffen door het kruispunt te verhogen en gebodsborden te plaatsen die het verkeer moeten manen te stoppen voor de oversteek.

Het wegdek ter plaatse zal worden voorzien van klinkers om de oversteek te markeren. Gedurende de werkzaamheden die naar verwachting duren tot en met 24 april zullen borden een omleidingsroute aangeven. Verkeersregelaars gaan bestemmingsverkeer langs de werkzaamheden leiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.