Weerbericht voor vrijdag 24 april: In het weekend minder warm.

Vandaag is het zonnig en het wordt maximaal een graad of 19, daarbij staat er een matige noordenwind. Vanavond is het helder, maar later vannacht trekt er waarschijnlijk een gebied met lage wolken zich uit over onze regio. Het koelt af tot een graad of 6, daarbij staat er een zwakke noord tot noordoostenwind.

Zaterdag en zondag komen er zonnige perioden voor. Door een stroming uit het noorden kunnen we in de ochtend nog te maken hebben met lage wolken. Overdag wordt het een graad of 15.

Op Koningsdag ( maandag) lijkt de wind weer uit het zuiden te komen en dit betekent dat het kwik weer de 19 graden zal halen. De oranjezon zal geregeld schijnen en het blijft droog. Pas in de nacht van maandag op dinsdag is er wat lichte regen mogelijk. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.