nieuwbouw-leidsche-rijnappartementen-en-Hooge-Steenen_foto_hp_van_rietschoten

Woonkolos met 600 appartementen en Hooge Steenen

Tussen de bioscoop en de nu nog in aanbouw zijnde parkeergarage aan het Berlijnplein nabij Leidsche Rijn Centrum, moet woonkolos Change= verrijzen. Change= is een “hoogwaardig wooncomplex met 600 betaalbare huurappartementen.”

Twee van dergelijke projecten zijn al in Amsterdam gerealiseerd en zullen naast Leidsche Rijn navolging krijgen in Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Groningen. De woningen zijn voor “werkende jongeren met ambitie in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar.”

De woningen in Amsterdam Zuidoost beslaan een schamele dertig vierkante meter en zijn te huur voor ruim 600 euro per maand. Om huurders over te halen bij Change= te komen wonen staan op change-is.com wervende teksten als: “Geniet van de binnentuin en doe mee aan activiteiten.” “Lekker chillen in het zonnetje.” “Supersnelle internet connectie met uitbreidingsmogelijkheden tot 1 Gbps.” “Digital Media Center met 270 graden projectie.”

Change= Leidsche Rijn zal naar verwachting worden opgeleverd in de zomer van 2021.

Met zicht op de spoor- en gele brug komt luxe wonen dichtbij in Leidsche Rijn centrum. Wie diep in de buidel wil en kan tasten kan op deze locatie riant wonen in “stedelijk wonen in de luwte van de historische binnenstad van Utrecht” zoals op het bouwbord staat te lezen.

Nieuwbouw van Change= | Foto Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.