Theatergroep De Hangouderen op zoek naar nieuwe voorzitter

Theatergroep De Hangouderen op zoek naar nieuwe voorzitter

De voorzitter van Theatergroep De Hangouderen uit Vleuten De Meern en Leidsche Rijn vertrekt en de vereniging is op zoek naar een opvolger van de voorzitter . De toneelvereniging bestaat ruim 2 jaar en is in de wijken bekend geworden door hun voorstellingen Geen Man Overboord en Gewoon Super. Dit seizoen konden de geplande voorstellingen helaas niet doorgaan vanwege het corona-virus.

Het bestuur echter is alweer druk bezig met nieuwe plannen om ook in de anderhalve meter-samenleving te zorgen voor een fijne tijdsbesteding en plezier om te delen met andere ouderen. Dit maakt het voorzitterschap uitdagend en inspirerend. De vereniging werkt samen met Cultuur19 en DOCK .

De voorzitter hoeft niet per se zelf een hangouderen te zijn of te willen acteren. Bezoek de Facebookpagina om een indruk te krijgen van de vereniging.

Belangstellenden kunnen contact opnemen via theatergroepdehangouderen@gmail.com of direct met de huidige voorzitter: 06-26019345.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.