Weerbericht voor zaterdag 9 mei: Zonnig!

Vandaag is het zonnig, later wat sluierwolken en het kwik stijgt naar een graad of 22, daarbij staat er een zwakke oostenwind,later draait de wind naar het noorden. Vanavond en vannacht opklaringen en dan koelt af tot een graad of 10, daarbij staat er een zwakke noordoostenwind.

Zondag wordt op dit moment verschillend berekend door de modellen. Ik hou het er voorlopig op dat we een afwisseling van zon en wolken hebben. Er kan ook een enkele bui voorkomen. Het kwik stijgt eerst nog tot een graad of 19, later op de dag volgt er afkoeling. De noordenwind neemt in de middag toe tot vrij krachtig. 

Vanaf maandag is het beduidend kouder met temperaturen die tussen de 10 en 12 liggen, daarbij is de kans op neerslag niet groot en zal de zon weer geregeld schijnen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.