Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon te water in Harmelen, vrouw overleden

Video: Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon te water, vrouw overleden

De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag massaal uitgerukt voor een persoon te water aan de Leidsestraatweg in Harmelen. Rond 03.00 uur rukte de brandweer met een duikteam, meerdere ambulances, politie eenheden en een trauma helikopter uit en hielden een zoekactie. Bij een woning op het terrein is aan de achterkant een persoon in het water gevonden. De hulpdiensten hebben geprobeerd de vrouw te reanimeren maar dat mocht niet baten.

Hoe de vrouw te water is geraakt is onbekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Op Google Maps is te zien dat er op de locatie B&B De Oude Rijn zit gevestigd. Of de vrouw daar afkomstig van was is onbekend. Meerdere personen van de woningen waren erg geƫmotioneerd. Tijdelijk was de Leidsestraatweg (N198) volledig afgesloten.

Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon te water in Harmelen, vrouw overleden
Foto: 112MediaUtrecht
Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon te water in Harmelen, vrouw overleden
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.