fac_utrecht_gemeente_utrecht
 FC Utrecht vanuit het hart

FC Utrecht op dinsdag 19 mei naar Vleuten-De Meern voor de voedselbank

14 mei 2020 13:33  Redactie  Reageer

FC Utrecht bezoekt weer een Utrechtse wijk om lang houdbare producten voor de Utrechtse Voedselbank in te zamelen. Ditmaal – en voorlopig voor de laatste keer – komt FC Utrecht op dinsdag 19 mei naar Vleuten/De Meern. Eerder waren er succesvolle acties in Leidsche Rijn, bij Stadion Galgenwaard en in de wijken Utrecht-Zuid en Overvecht.

Op meerdere locaties kunnen inwoners van Vleuten-De Meern de producten op 19 mei tussen 15.00 uur en 19.00 uur achterlaten. Dan rijdt een FC Utrecht-busje rond en worden de inwoners opgeroepen hun lang houdbare producten op één van de locaties achter te laten. FC Utrecht zorgt er voor dat dit op een veilige manier gebeurt, dus volgens de RIVM-richtlijnen.

De locaties in Vleuten/De Meern zijn:
-De Scheg, IJzervarensingel 14 in Utrecht
-Schakel, Schoolplein 1, Vleuten
-Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Utrecht
-HKP De Meern, Meerndijk 126, Utrecht
-Parkeerplaats AH in het centrum van Vleuten, waar de grote FC Utrecht-bus staat
-En bij de kleine FC Utrecht-bus voor winkelcentrum De Meern.

“Hopelijk is onze actie in Vleuten-De Meern net zo succesvol als die in de andere wijken”, zegt Nynke Bakker, Manager Maatschappelijk bij FC Utrecht. “Daar ga ik uiteraard wel vanuit! Tot nu toe merkten we elke keer dat de inwoners van de Utrechtse wijken enthousiast reageerden. Dus we rekenen erop, dat dat in Vleuten/De Meern ook weer het geval zal zijn.”

De medewerkers van FC Utrecht zorgen ervoor dat de lang houdbare producten direct bij de Voedselbank terecht komen, die de producten onmiddellijk verdeelt onder de gezinnen die ze hard nodig hebben.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website