Fletiomare-veterinnen-hockeyteams

Dames Veterinnen van hockeyclub Fletiomare zoeken keepsters en speelsters

Meerdere Dames Veterinnen teams van MHC Fletiomare zijn op zoek naar versterking. Binnen de huidige teams is er plek voor sportieve dames die (weer) willen hockeyen of keepen. Ook als je niet ieder weekend een wedstrijd kan spelen, ben je van harte welkom! Bij ons draait het om lekker samen hockeyen én gezelligheid buiten het veld. De teams trainen 1x per week.

Gezocht:

  • Veterinnen B speelt 2e klasse en bestaat uit speelsters in de leeftijd van 36 tot ongeveer 50 jaar. Het team zoekt een nieuwe keepster.
  • Veterinnen C speelt 3e klasse en bestaat uit speelsters in de leeftijd van 40 tot ongeveer 50 jaar. Ze zoekt een nieuwe speelster, bij voorkeur een spits.
  • Veterinnen D speelt 3e klasse en bestaat uit speelsters in de leeftijd van 30 tot ongeveer 40 jaar. Dit team zoekt een nieuwe keepster en meerdere speelsters.

Meld je aan!

Heb je hockeyervaring, ben je 30+ en heb je zin om zelf weer in het veld te staan? Kijk dan eens op www.fletiomare.nl of neem contact op met Judith Peters via [email protected]. Vermeld daarbij meteen even je hockeyervaring (hoeveel jaar ervaring heb je, bij welke clubs heb je gespeeld en in welke klasse(s)?). Zij brengt je dan in contact met een van de teams.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].