Weerbericht voor maandag 18 mei: Perioden met zon

Vandaag is het vrij zonnig. In de ochtend hebben we nog te maken met sluierbewolking. Het kwik stijgt naar een graad of 18, daarbij staat er een matige westenwind. Vanavond en vannacht is er een afwisseling van bewolking en enkele opklaringen. Het koelt niet verder af tot een graad of 10.

Dinsdag komen er perioden met zon voor en wordt het overal in de regio een graad of 20, daarbij staat er een matige west tot later noordwestenwind. 

Woensdag wordt het met 22 graden nog wat warmer en ook dan schijnt de zon geregeld tussen de wolken door.  Donderdag komt de stroming uit het zuiden en wordt er nog warmere lucht aangevoerd. Het kwik loopt op tot een graad of 25, daarbij schijnt ook de zon weer! Mogelijk dat er in de avond een enkele onweersbui voorkomt.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.