magik trick

De Grote Prijs van Leidsche Rijn winnaars ‘Magik Trick’ brengt EP uit

Op 30 Mei 2020 komt de Utrechtse band Magik Trick, die in 2016 en 2017 de publieksprijs van De Grote Prijs van Leidsche Rijn gewonnen heeft, uit met hun nieuwe EP genaamd “A Reinvented Interpretation”. Na in 2019 de bandwedstrijd Clash of the Titans te hebben gewonnen hebben ze hun nieuwe sound ontwikkeld wat zich nu toont in deze nieuwe EP.

Magik Trick is een instrumentale progressieve rock band uit Utrecht. Deze jonge muzikanten brengen eigenzinnige, dynamische en progressieve muziek. In 2018 brachten zij hun debuut album “Puzzled Perspective” uit die al een duidelijke identiteit liet horen. De drie jonge muzikanten Max Basener (gitaar), Sydney Harnisch (drums) en Jimmie Feld (bas gitaar) volgen nu allemaal een eigen muziekstudie wat hun muziek tot een nieuwe inspiratie en verdieping bracht. A Reinvented Interpretation brengt de herkenbare sound van Magik Trick met volwassener repertoire.

De geplande release party in De Helling kon door de corona crisis niet doorgaan, maar dat weerhoud de band er niet van om hun nieuwe album uit te brengen. A Reinvented Interpretation zal vanaf 30 Mei 2020 te beluisteren zijn via diverse platformen zoals Spotify, iTunes, Google Play en Apple Music.
Zodra de maatregelen het toelaten zal Magik Trick weer live met hun nieuwe repertoire optreden. Tot die tijd zullen zij hun nieuwe nummers laten zien op hun sociale media kanalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.