Weerbericht voor woensdag 20 mei: Zonnige perioden en warmer

Vandaag is er een afwisseling van zon en bewolking. Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 22, daarbij staat er een zwakke wind uit het noordoosten. Vanavond en vannacht komen er opklaringen voor en daalt het kwik tot een graad of 12, daarbij staat er een zuidoostelijke wind.

Donderdag is het zonnig, maar later krijgen we te maken met meer wolken. Er kan in de avond een enkele bui voorkomen, mogelijk met onweer. Het wordt een graad of 26, daarbij staat er een zwakke zuidenwind.


Advertentie:

Vrijdag komt het tot een paar buien. Het wordt een graad of 23. In het weekend is er een afwisseling van zon en wolken. Het kwik stijgt tot een graad of 18.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.