Politie

18-jarige jongen mishandeld in Vleuterweide

Vannacht is in Vleuterweide een 18-jarige man uit De Meern flink mishandeld op de Burchtpromenade ter hoogte van het Amadeus Lyceum. Tijdens de ruzie werd met een knuppel een autoruit ingeslagen. Het incident gebeurde omstreeks 00.30 uur.

Op de Vlambloemlaan kon een 19-jarige verdachte uit Vleuten worden aangehouden. De arrestatie verliep niet eenvoudig aangezien de verdachte zich hevig verzette. Ook de verdachte raakte gewond tijdens de ruzie.

Het is onduidelijk waar de ruzie precies over ging. De politie doet nog onderzoek naar de zaak en is op zoek naar getuigen van de mishandeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].