Nieuwbouw villa met rieten kap afgebrand_7_foto_112mediautrecht
 Foto:112MediaUtrecht

Video: Nieuwbouw villa met rieten kap afgebrand

2 juni 2020 11:31  Redactie  Reageer

Maandagavond is de brandweer met veel eenheden uitgerukt voor een uitslaande brand in Vleuten. Op de Chateletlaan in de nieuwbouw wijk Haarzicht werd rond 23.15 uur brand ontdekt bij een vrijstaande woning. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de hele woning met rietenkap volledig in brand. Brandweer eenheden uit Vleuten, Maarssen, Utrecht, Kockengen en Kamerik waren uitgerukt.

De brandweer had moeite om de juiste weg te vinden vanwege de nieuwbouw. Kort daarna kwam het tweede probleem, er waren niet veel plekken voor bluswater. Omdat de brand uitslaand was en de hele woning in brand stond heeft de brandweer gekozen om hem gecontroleerd uit te laten branden. De schade loopt op in de miljoenen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, mogelijk word dit later onderzocht.

Advertentie:
Nieuwbouw villa met rieten kap afgebrand_7_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Nieuwbouw villa met rieten kap afgebrand_7_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Nieuwbouw villa met rieten kap afgebrand_7_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Nieuwbouw villa met rieten kap afgebrand_7_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrecht
Nieuwbouw villa met rieten kap afgebrand_7_foto_112mediautrecht
Foto:112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website