drugs pillen xtc cocaine
 

Twaalf tips binnengekomen over crystal meth-lab in De Meern

3 juni 2020 18:55  Redactie  Reageer

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan een zaak waarmee enorme hoeveelheden verdovende middelen zijn gemoeid.

Nadat vorig jaar rond deze tijd de ogen van nationale en internationale opsporingsteams gericht waren op Rotterdam bleek er een link te zijn met De Meern. Op bedrijventerrein Strijkviertel lagen in een loods chemicaliƫn opgeslagen voor de productie van grote hoeveelheden harddrugs. Op 23 juni rukte de brandweer groots uit voor een brand in de betreffende loods.

Het televisieprogramma heeft tot nu twaalf tips opgeleverd voor het rechercheteam dat zich met de zaak bezighoudt. Niet lang na het onderzoek in de loods door dit team stond de bedoelde loods in lichterlaaie.

De politie zoekt hulp van het publiek door aandacht voor deze zaak te vragen in de uitzending van Opsporing Verzocht. Eerder werden vier verdachten in deze zaak aangehouden. Zij worden in verband gebracht met vergelijkbare zaken in het westen van het land. Met de zaak die leidde naar Strijkviertel waren hoeveelheden crystal meth gemoeid die niet eerder op Europese bodem zijn aangetroffen. Crystal meth is een pepmiddel dat wordt geslikt, gesnoven of gerookt. Het is uitermate verslavend en heeft mogelijk blijvende hersenbeschadiging tot gevolg.

Lees ook:
Grote brand op Strijkviertel
Record vangst crystal meth leidt naar afgebrande loods op StrijkviertelAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website