Struinen in de Tuinen | Foto: Maarten J Eykman

Struinen in de Tuinen Utrecht opent aanmeldingen

Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer weer neer in Utrecht. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien wat ze in huis hebben.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen Utrechters hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van Utrecht tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Productieleider Dirkjan van Oord: “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof door kan gaan. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.” 

Meedoen als host of artiest

Ben jij gastvrij? Meld je dan aan met je voor- of achtertuin, oase of jungle, gemeenschappelijke buitenruimte of stadstuin.

Ben jij geen muurbloempje en wil je graag optreden op bijzondere locaties? Iedere vorm van podiumkunst is welkom. Van dichter tot danser of singer-songwriter tot pantomimer. 

Aanmelden met je tuin of als artiest kan tot 20 juli 2020 via de website.

STRUINEN IN DE TUINEN 
zondag 6 september 2020
12:00 – 17:00
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.struinenindetuinen.nl/utrecht
Aanmelden kan tot en met 20 juli

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.