Vapiano sluit deuren door coronacrisis
 Vapiano sluit deuren | Foto: ivan Torres

Doorstart Vapiano niet voor Leidsche Rijn Centrum

14 juni 2020 13:08  Redactie  Reageer

Met het nodige enthousiasme werd horecazaak Vapiano in het Leidsche Rijn Centrum onthaald. Eind 2018 opende de restaurantketen met Italiaanse gerechten op de menukaart er haar deuren, maar helaas voor de liefhebbers is Vapiano failliet verklaard en zal geen doorstart worden gemaakt op deze plek. De vestiging in Utrecht Centrum, Hoog Catharijne, zal naar verwachting wel doorstarten en 1 juli heropenen, met een Corona proof concept dat afwijkt van wat men bij de keten gewend is.

Vapiano heeft niet enkel het hoofd moeten bieden aan het Corona virus, maar is ook slachtoffer geworden van het faillissement van de Duitse mede-eigenaar. Vapiano Nederland is honderd procent in handen gekomen van de familie Van der Valk, de Nederlandse grootgrutter in horecazaken, die nu met negen van de elf Nederlandse restaurants zal doorstarten.

Spijtig genoeg voor de liefhebbers in onze regio zal de vestiging in Leidsche Rijn Centrum gesloten blijven. Welke (horeca)bestemming het leeggekomen pand krijgt is op het moment van verschijnen van dit artikel nog niet bekend.

Bron Misset Horeca vakblad

Lees ook:
Vapiano sluit deuren

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website