Persoon overleden bij schietincident in De Meern4_foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Vrouw(30) overleden bij schietincident in De Meern

14 juni 2020 09:08  Redactie  Reageer

Bij een schietincident in een woning aan de Marketentsterlaan in De Meern is rond middernacht een vrouw overleden. Rond 00.00 uur rukten de hulpdiensten massaal uit. De politie kwam met meerdere eenheden, ambulance en een traumahelikopter. De hulp van de ambulance was niet meer nodig, het slachtoffer was overleden. De politie heeft in de woning de schutter aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De politie heeft samen met de FO en recherche uitgebreid onderzoek gedaan in en om de woning. Volgens buurtbewoners was de aanleiding een ruzie in relationele sfeer. De relatie van de bewoonster zou een paar weken ten einde zijn gekomen. De politie kon dit niet bevestigen en wilde op locatie niks vertellen.

Persoon overleden bij schietincident in De Meern4_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Persoon overleden bij schietincident in De Meern4_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Persoon overleden bij schietincident in De Meern4_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website