politiebureau-Leidsche-Rijn

Bijna witgewassen

Zaterdag 6 juni heeft de politie een heterdaadje kunnen bijschrijven in de boeken. Het betreft een verdachte gang van zaken waar flink wat contanten mee zijn gemoeid. Er wordt gesproken over de overdracht van 145.000 euro in contanten. Ook zouden kostbare horloges ter waarde van een slordige 70.000 euro van eigenaar zijn verwisseld op een parkeerterrein in Leidsche Rijn.

De hoofdverdachte in deze zaak was juist in voorwaardelijke vrijheid gesteld.


Advertentie:

Bij onderzoek in zijn woning werd naast nog enkele exclusieve horloges en nog eens duizenden euro’s in contanten, een vuurwapen gevonden. De man kan een terugkeer naar het gevang van in ieder geval nog eens zes jaar tegemoetzien, zijnde het restant van de eerder opgelegde straf waarvoor hij onder voorwaarden was vrijgelaten.

In deze vermoedelijke witwaszaak zijn nog drie andere verdachten aangehouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.