Het weer voor dinsdag 16 juni: Warm en wisselvallig!

We bevinden ons op weergebied in een niemandsland. Er is geen hogedruk of lagedruk wat ons weer bepaald. De lucht waar wij ons in bevinden is vochtig en warm. De kans op buien (onweer) is de komende dagen wel aanwezig.

Vandaag hebben we in eerste instantie te maken met veel bewolking. In de loop van de ochtend breekt dan af en toe de zon door. In de loop van de middag neemt de kans op een stevige bui toe, deze bui kan gepaard gaan van onweer. Het kwik stijgt naar een graad of 22 en er staat maar weinig wind. Vannacht is het droog met een afwisseling van wolken en opklaringen. Het koelt bij weinig wind af tot 15 graden.


Advertentie:

Woensdag een dag met geregeld een paar regen en/of onweersbuien. Het wordt 22 graden. In de avond en nacht ook nog enkele buien. Het koelt af tot 15 graden.

Donderdag weinig verandering. Het wordt dan 21 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.