Noodweer veroorzaakt overlast onder andere in de wijk Veldhuizen3_foto_112mediautrecht

Noodweer veroorzaakt overlast onder andere in de wijk Veldhuizen

Door het hevige noodweer brak een boom om op de Citroenkruid. De boom belande hierbij op een geparkeerde auto. De buurtbewoners kregen de boom niet van de auto af en schakelde hiervoor de brandweer in. De brandweermannen van brandweer De Meern hebben de boom in stukken gezaagd en hierna van de auto af gehaald. De auto heeft door de val van de boom flinke schade aan het dak en de voorruit.

Door de hevige regenval stonden ook meerdere straten onderwater. Zo stond de Milan Viscontilaan van “stoep tot stoep” vol met water. Doordat het riool de hevige regenval niet aan kon werd de druk te hoog en begonnen verschillende putdeksel te drijven. Tijdens hevige regenval is het een bekend euvel dat de straat onder water staat.

Noodweer veroorzaakt overlast onder andere in de wijk Veldhuizen3_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Noodweer veroorzaakt overlast onder andere in de wijk Veldhuizen3_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.