Weerbericht voor donderdag 18 juni: Eerst regen, later zon en een bui!

Gisteren werd het een graad of 24 en vooral in de ochtend en middag scheen de zon en bleef het droog. In de avond kwamen er flinke buien opzetten en er was ook sprake van onweer. Vandaag zal het ook niet droog blijven met vooral in de ochtend regen. In de middag wat droger en ook wat zon, maar ook neemt de kans op een bui, mogelijk met onweer toe. Het wordt 21 graden.

Vanavond kan er eerst nog een bui voorkomen, later vanavond en vannacht is het droog en het koelt af tot en graad of 13, daarbij staat er een zwakke zuidwestenwind.

Vrijdag komen er perioden met zon voor en het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 23, daarbij draait de wind naar het westen en is matig.

Zaterdag start de dag zonnig, maar er ontstaan later op de ochtend enkele stapelwolken die uit kunnen groeien tot een paar buien. Het wordt maximaal 21 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige westenwind. Zondag droog met zon, maar ook wolken en dan wordt het 21 graden.

Vanaf maandag kunnen er weer zomerse waarden worden behaald. Dit betekent dat het kwik rond de 25 graden en zelfs hoger kan uitkomen!.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.