trainster Sylvia Woldijk

Online training voor Utrechters: ‘Moed houden tijdens de coronapandemie’

Voor veel mensen ziet het leven er anders uit tijdens de coronacrisis. We zijn meer thuis, familie en vrienden zien is minder vanzelfsprekend en eropuit gaan kent zijn beperkingen. Het kan lastig zijn om daarmee om te gaan. Om daarbij te helpen heeft welzijnsorganisatie U Centraal een speciale online training ontwikkeld: ‘Moed houden tijdens de coronapandemie’. Vanaf 22 juni starten er drie trainingsgroepen. Deelname is gratis.

De training bestaat uit vier online bijeenkomsten. Deelnemers gaan in kleine groepjes aan de slag met verschillende thema’s: tijd, zelfvertrouwen en contact leggen. Hoe krijg je grip op de tijd als je agenda leger is? Wat doet deze onzekere periode met je en hoe ga je om met negatieve gedachten? Hoe onderhoudt je contact met anderen als je minder bij elkaar kunt zijn? “We hopen met deze training het zelfvertrouwen een boost te geven en gevoelens van angst, eenzaamheid en stress iets weg te kunnen nemen,” vertelt trainster Sylvia Woldijk.

Er starten nieuwe groepen op 22, 23 en 25 juni, op verschillende dagdelen. Deelnemers kunnen zich inschrijven via: www.u-centraal.nl/moedhouden of door te bellen met Sanne Terpstra (medewerker van U Centraal) op 06 20 97 69 64 (op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven