Tuinieren-in-Buurttuin-Johanniterveld-in-Het-Zand
 

De zomer en najaar lekker tuinieren op Buurttuin Johanniterveld

25 juni 2020 18:21  Redactie  Reageer

Op de buurttuin wordt door scholen in tuinbakken getuinierd. Het schooltuinseizoen loopt begin juli af maar in de zomer en in het najaar kan er nog genoeg groeien en daarom worden de schooltuinbakken van 1 bij 3 meter ter adoptie aangeboden. Er kan geplant, gezaaid en geoogst worden. Wel is de afspraak dat de bak eind februari 2021 weer wordt overgedragen aan de scholen.
 
Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kan je je, het liefst vóór 2 juli, opgeven met emailadres en telefoonnummer bij: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl.

Afhankelijk van de belangstelling worden de bakken verdeeld. Bij over intekening kan het zijn dat wij helaas niet iedereen die zich aanmeldt een bak kunnen toebedelen.
Als enige ‘tegenprestatie’ wordt gevraagd de bak en de omgeving onkruidvrij te houden en een bijdrage te leveren aan het gemeenschappelijk onderhoud van de Buurttuin. Dit kan op de maandelijkse werkmiddagen op zaterdag van 15.00 – 17.00 uur of door een aantal tuinklussen op u te nemen.
Zaterdag 4 juli om 15.00 uur is er een overdrachtsmoment in de tuin met informatie en sleuteloverdracht.

Graag horen wij het, ook als u geen bak wilt adopteren maar wel af en toe een handje zou willen helpen op de tuin.
Kom gerust ook eens langs op de tuin. Vrijwilligster Marjo Spierings is hier vaak te vinden.
Buurttuin Johanniterveld bevindt zich op de Vogelvlinderweg 50 en grenst met de achterkant aan Brede School Het Zand.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website