brusselplein_leidsche_rijn_centrum
 

Weekmarkt Leidsche Rijn Centrum binnenkort echt van start

25 juni 2020 15:25  Redactie  Reageer

Al sinds de opening van Leidsche Rijn Centrum in mei 2018 en ervoor ook al, gonst het rond dat er eindelijk weer een weekmarkt komt.

De paar kraampjes die op gezette tijden nabij winkelcentrum Parkwijk staan voorzien bij lange na niet in de behoefte die er duidelijk is. Een markt met 24 kramen is onderwerp van onderzoek dat de gemeente uitvoert. Wanneer er voldoende animo blijkt te zijn zal naar alle waarschijnlijkheid dit najaar nog gestart kunnen worden met een donderdagse markt op het Brusselplein in het winkelcentrum. Een en ander is in gang gezet op aandringen van D66 en CDA in de Utrechtse gemeenteraad.

Het winkelcentrum is een mooi decor voor de markt, al is in de tijd geopperd dat het Berlijnplein ook wel allure heeft. De oude perronoverkapping op het plein zou mooi dienst kunnen doen als marktplaats, maar dat idee heeft kennelijk geen algemene steun gevonden bij de stadsbestuurders.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website