Chillcirkels in het Maximapark ivm corona1_foto_ gemeente Utrecht

Chillcirkels in het Máximapark

Een kunstig aangebracht motief van cirkels en lijnen moet op het evenemententerrein in het Máximapark de hier verpozende bezoekers op gepaste afstand van elkaar houden. De verflijnen zijn donderdag aangebracht; met het weekendweer in gedachten is het te hopen dat de lijnen niet al zijn weggespoeld voor ze goed en wel hun dienst hebben kunnen bewijzen. Eerder werden in het Griftpark en het Julianapark dergelijke “chillcirkels” aangebracht die inmiddels hun nut hebben bewezen.

Met de versoepeling van de corona maatregelen in het achterhoofd zullen met de tijd de cirkels weer verdwijnen of misschien in diameter worden aangepast. Hoe het ook is, de gemeente Utrecht doet op deze manier aardig ervaring op met lijnen trekken. Om de parkbezoekers nog meer van dienst te zijn is op het terrein nabij parkrestaurant Anafora, evenals in de speeltuin een sanitair voorziening geplaatst.

Op het acht kilometer lange, geasfalteerde Lint dat rond het Máximapark slingert wordt met informatieborden nog even de aandacht gevestigd op de regels: “geef elkaar de ruimte” is al langer de slogan, maar nu nog meer van belang dan in hetnabije verleden.

Chillcirkels in het Maximapark ivm corona1_foto_ gemeente Utrecht
Foto: Gemeente Utrecht
Chillcirkels in het Maximapark ivm corona

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.