Brandweer rukt uit voor brandje in motor van dure Ferrari

Brandweer rukt uit voor brandje in motor van dure Ferrari

De brandweer is vrijdagmiddag rond 14:30 uur opgeroepen voor een autobrand op de Westkanaaldijk in Utrecht. Eenmaal ter plaatse was er in de motor van een dure Ferrari een klein brandje ontstaan door een nog onbekende oorzaak. De Ferarri 458 Italia met een waarde van ruim 280.000 euro is eigendom van een verhuurbedrijf en werd gereden door zakenpartners van het bedrijf.

Toegesnelde brandweer heeft de brand geblust met een CO2 blusser en wist daardoor erger te voorkomen. Ook door snel handelen van de bestuurder is de auto niet volledig afgebrand. De auto wordt door een andere auto met trailer opgehaald en naar de garage gebracht.

De zakenpartners waren onderweg om een promo video te maken, hierbij werden ook mensen opgehaald om rondjes te rijden. Dit is niet doorgegaan.

Brandweer rukt uit voor brandje in motor van dure Ferrari
Foto: 112MediaUtrecht
Brandweer rukt uit voor brandje in motor van dure Ferrari
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].