Schuur in Vlinderbuurt Leidsche Rijn uitgebrand

Schuur in Vlinderbuurt Leidsche Rijn uitgebrand

Aan de Vlindersingel in Het Zand Leidsche Rijn heeft er rond 14.45 uur een brand gewoed in een schuur bij een woning. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust en wat sloopwerkzaamheden verricht om goed de brand te kunnen bestrijden.

Volgens omstanders kwam het vuur een aantal meter boven de schuur uit. De schuur is uitgebrand, ook afvalcontainers smolten weg van de warmte. Door de brand heeft een naastgelegen schuur ook schade opgelopen.

Schuur in Vlinderbuurt Leidsche Rijn uitgebrand
Foto: 112MediaUtrecht
Schuur in Vlinderbuurt Leidsche Rijn uitgebrand
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].