Veel schade na aanrijding met twee auto's in Utrecht

Veel schade na aanrijding met twee auto’s in Utrecht

Op de Vleutensebaan richting Utrecht is op zondagavond omstreeks 18.15 uur een kopstaart botsing gebeurd met twee auto’s. Een ambulancemedewerker heeft de bestuurster van het achterste voertuig gecontroleerd, omdat deze nekklachten had. Na een controle hoefde ze niet naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde doordat de voorste auto, door een nog onbekende oorzaak, een noodstop maakte. Beide auto’s raakten beschadigd en zijn door een berger afgesleept.

De politie was na de melding snel ter plaatse en heeft het de Vleutensebaan richting Utrecht korte tijd afgesloten. Na enige tijd werd het verkeer langs het ongeluk begeleid. Een automobilist die het ongeval passeerde ging onnodig stoppen en veroorzaakte hinder voor het overige verkeer. De politie zag het gebeuren en heeft op kenteken de bestuurder bekeurd. De automobilist ziet de bekeuring later op de deurmat verschijnen.

Veel schade na aanrijding met twee auto's in Utrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Veel schade na aanrijding met twee auto's in Utrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Veel schade na aanrijding met twee auto's in Utrecht
Foto: 112MediaUtrecht

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven