Maria Bartels (links)neemt afscheid van Annemarie Murk van WIL | Foto: Irene Franssen

Eerbetoon na 35 jaar vrijwilligerswerk bij WIL

Na 35 jaar trouwe dienst nam Maria Bartels officieel afscheid van haar vrijwilligerswerk voor de georganiseerde burenhulp van Vleuten-De Meern, nu bekend als WIL. Zij is met haar inzet van grote betekenis geweest voor vele ouderen in Vleuten.

In de beginjaren van de burenhulp-diensten, gestart onder de naam Stichting Bejaardenwerk Vleuten-De Meern (SBW), werd Maria in 1985 actief. Eerst als bestuurslid en -ruim vijftien jaar lang- als vrijwillige coördinator van de meeste vrijwilligersdiensten voor Vleuten. De diensten hebben vele organisatie-wisselingen overleefd en 8 verschillende namen gehad. Ook Maria bleef en is na haar coördinatorschap vanaf 2003 tot nu als uitvoerend vrijwilliger actief gebleven bij een aantal diensten. 
Annemarie Murk, haar huidige vrijwillige coördinator, nam namens WIL afscheid van haar. In het bijzijn van Irene Franssen (DOCK), waarmee Maria lang samenwerkte, werden vele herinneringen opgehaald in een gezellig samenzijn in de achtertuin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.