Grijze Koppen Orkest Vleuten repeteert weer!

Grijze Koppen Orkest repeteert weer en gaat door in de zomerperiode

Het Grijze Koppen Orkest heeft reikhalzend uitgekeken naar betere tijden toen de coronacrisis alles stil legde. Gelukkig konden de repetities na drie maanden weer hervat worden én is besloten om in de zomerperiode gewoon door te repeteren. Totdat buurtcentrum De Schakel van de gemeente weer open mag voor muziekmakers, is het orkest blij om tijdelijk te mogen repeteren op de Geertjes Hoeve aan de Thematerweg in Haarzuilens.
 
Op 19 juni waren de deelnemers van het orkest daar voor het eerst welkom. Eerst nog op proef maar al na het eerste liedje was de eigenares van deze prachtige locatie zo enthousiast dat de Grijze Koppen – met inachtneming van de nodige maatregelen – terug mogen komen. 

Nieuwe deelnemers blijven welkom. De repetities zijn nog steeds gratis.
Dit bijzondere Vleutense ouderenorkest telt momenteel zo’n twintig enthousiaste deelnemers. Zij zingen bekende en minder bekende liedjes in diverse talen, waarbij ze zichzelf begeleiden op tot de verbeelding sprekende en eenvoudige instrumenten. Het orkest wordt versterkt door enkele deelnemers die hun eigen instrument bespelen. De dirigent is Peter de Boer. Hij heeft vanuit zijn organisatie Fort van de Verbeelding al vele Grijze Koppen Orkesten succesvol opgestart in Nederland. De organisatie van het Grijze Koppen Orkest wordt in Utrecht ondersteund door welzijnsorganisatie DOCK.
 
Informatie via Irene Franssen, sociaal makelaar DOCK, [email protected]  of 06 3956 3943 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven